Spoljna rasveta za uređenje eksterijera

Pored opremanja životnog prostora, kancelarija i poslovnih prostorija, rasveta igra i važnu ulogu u uređenju eksterijera. Bilo da želite da osvetlite ulaz, stazu, ulaz u garažu, fasadu, terasu, bazen, baštu ili dvorište, potrebno je da izaberete odgovarajuću spoljnu rasvetu koja će vam priuštiti najbolje performanse.

LED reflektori

Ako vam je na prvom mestu karakteristika kod željene rasvete njena snaga, bez dvoumljenja se odlučite za LED reflektor. Osim što emituje dovoljno jak snop svetlosti, reflektori su izdržljivi na spoljne uticaje, ali i otporni na ekstremne vremenske uslove.

LED ulična rasveta

Za malo suptilniju rasvetu, tu je naša LED ulična rasveta, koja uključuje savremenije modele, ali i one rustičnije, poput fenjera. Poput LED reflektora i ova rasveta je veoma otporna na izazovne vremenske prilike, a da ne pravi kompromise kada je u pitanju kvalitet osvetljenja.

LED ugradna rasveta za benzinske stanice

Iako je kategorisana kao rasveta za benzinske stanice, ova ugradna rasveta je odlična i za druge namene, od prodajnih prostora, pa sve do garaža i hangara. Odličan je izbor i za osvetljavanje hodnika, stepeništa i ulaza.

LED paneli

LED paneli su minimalistički tip rasvete koji mnogo pruža. Ako želite model rasvete koji nije komplikovan za ugradnju i jednostavan je za održavanje, LED panel je možda i najbolji izbor.

LED stubne svetiljke

Jednostavnog dizajna, LED stubne svetiljke će osvetliti vašu stazu, dvorište, baštu, a dobar su izbor i za trem. Da li ćete se odlučiti za savremeniji minimalističan dizajn ili rustičan oblik fenjera, to prepuštamo vama.

Pročitajte još

Spoljna rasveta za uređenje eksterijera

Pored opremanja životnog prostora, kancelarija i poslovnih prostorija, rasveta igra i važnu ulogu u uređenju eksterijera.

Predstavljamo: DAWN Light komercijalna rasveta

DAWN komercijalna rasveta uz savremenu LED tehnologiju predstavlja moderno rešenje osvetljenja za veliki broj prostorija.