Predstavljamo: DAWN Light komercijalna rasveta

Naša DAWN Light komercijalna rasveta uz savremenu LED tehnologiju predstavlja moderno rešenje osvetljenja za veliki broj prostorija. Bilo da želite da unesete svetlost u svoju kancelariju, prodajni prostor, izložbeni prostor ili možda u svoj dom, naša komercijalna rasveta pruža kvalitet, dug radni vek i savremen dizajn.

LED rasveta se pokazala kao štedljivija i bezbednija od standardne, bez štetnih sastojaka poput žive. Zato je većina našeg asortimana DAWN Light komercijalne rasvete unapređena LED tehnologijom, koja vam veću izdržljivost a takođe je bolji izbor za životnu sredinu.

 

LED kancelarijska rasveta

Ako ste u potrazi za rasvetom koja će učiniti vaš kancelarijski prostor prijatnijim, ali istovremeno pružiti i dovoljnu količinu svetla, naša LED kancelarijska rasveta je pravo rešenje. Svetlost koja prija za oko i rad je upravo ono što je potrebno savremenoj kancelariji. Pronađite model koji odgovara vašem prostoru po veličini i dizajnu na našem sajtu.

 

LED paneli

Led panel predstavlja idealno rešenje za sve vrste spuštenih plafona, tako da ova vrsta LED svetiljki predstavlja odličan izbor za veliki broj objekata kao što su: prodavnice garderobe, maloprodajni objekti mešovite robe, apoteke, banke, kancelarije, javne ustanove itd.

 

LED šinska rasveta

Šinska rasveta je jednostavna za montiranje, a pritom pruža veliku količinu svetlosti. Osim što je praktična, u našem asortimanu možete pronaći veliki broj modela koji će se uklopiti bilo u vaš prodajni prostor, bilo u vaš dnevni boravak.

 

LED ugradna rasveta

Ugradna rasveta je dobar izbor za hodnike, stepeništa, ulaze i druge pomoćne prostorije, kao i prostorije koje nemaju kapaciteta za druge modele rasvete. Uz LED tehnologiju, ovi modeli rasvete pružaju jarko i izdržljivo osvetljenje. 

 

LED panik svetiljke

Lampe koje su potrebne svakom poslovnom i prodajnom prostoru – LED panik svetiljke. Prilikom nestanka mrežnog napona, ove svetiljke se automatski pale i prelaze u panik režim. U našem asortimanu možete pronaći LED plafonjere, kao i lampe sa natpisima koje orijentišu ka najbližem izlazu.

Pročitajte još

Spoljna rasveta za uređenje eksterijera

Pored opremanja životnog prostora, kancelarija i poslovnih prostorija, rasveta igra i važnu ulogu u uređenju eksterijera.

Predstavljamo: DAWN Light komercijalna rasveta

DAWN komercijalna rasveta uz savremenu LED tehnologiju predstavlja moderno rešenje osvetljenja za veliki broj prostorija.