Predstavljamo: DAWN Light industrijska rasveta

Industrijska rasveta je zastupljena, kako joj i samo ime kaže, u izazovnim industrijskim uslovima. Od proizvodnih pogona, preko hangara, magacina, pa sve do ulične rasvete, industrijska rasveta mora da pruži visoke performanse.

Zato su izdržljivost u ekstremnim vremenskim uslovima, mogućnost višečasovnog rada, kao i emitovanje jarkog svetla su samo neke od karakteristika naše DAWN Light industrijske rasvete. Uz naprednu LED tehnologiju koja je bolji izbor od standardne rasvete, možete biti sigurni u snagu i bezbednost našeg osvetljenja.

LED linijska rasveta

Ukoliko vam je potrebna izdržljiva rasveta minimalističkog stila, preporučujemo našu LED linijsku rasvetu. Odličan je izbor za prostore kojima je neophodno jarko osvetljenje duž cele kvadrature. Uglavnom su najčešći odabir za kancelarije, ali zahvaljujući svojoj snazi nisu ograničene samo na ove prostorije. Naš asortiman LED linijske rasvete uključuje viseće modele na sajlama, kao i ugradnu rasvetu koja se montira direktno na plafon.

LED parkovska rasveta

Parkovi, bašte, dvorišta… male zelene oaze zaslužuju svoju rasvetu. Parkovska rasveta je često na testu izdržljivosti, od snežnih pokrivača do nemilosrdnih sunčevih zraka u sred leta. Zato je naša LED parkovska rasveta najbolji izbor jer izlazi na kraj sa svim temperaturama pružajući pritom odličan kvalitet svetla.

LED reflektori

Kada vam je potrebno baš snažno osvetljenje, tu su naši LED reflektori. Bilo da želite da osvetlite industrijski prostor ili prilaz do kuće ili garaže, naši LED reflektori pružaju jak snop svetlosti. Zahvaljujući najnovijoj LED tehnologiji, mnogi naši modeli izdržavaju ekstremne spoljne temperature, od čak -20 do +50 stepeni Celzijusa.

LED vododiht svetiljke

Vododiht ili vodonepropusne svetiljke su dobar izbor za auto servise, perionice, podrume, garaže, magacine i sve druge prostorije gde ima puno vode ili mogućnost pojavljivanja vlage. Bilo da se odlučite za ugradni model ili viseći model, možete biti sigurni u izdržljivost i kvalitet naših vododiht svetiljki.

LED zvona

LED zvona su odličan izbor rasvete za zahtevna industrijska okruženja. LED tehnologija nema uticaja na životnu sredinu, a pritom obezbeđuje nisku potrošnju električne energije i dugotrajnost osvetljenja. LED zvona su takođe i praktična za montiranje, a njihov savremen dizajn je dodatan plus. 

LED ulična rasveta

Rasveta koja odoleva svim godišnjim dobima, to je naša LED ulična rasveta. Već znamo da LED pruža bezbroj pogodnosti u odnosu na običnu rasvetu; manja potrošnja energije, duži radni vek, veća izdržljivost, bezbednija opcija za životnu sredinu. A sve to je najbolji izbor kada je ulična rasveta u pitanju.

LED ugradna rasveta za benzinske stanice

Ugradna rasveta koja se zbog svojih performansi pokazala kao najpopularniji model za benzinske stanice nije isključivo samo za njih. Snop jarke svetlosti koju ovi modeli pružaju je odličan izbor i za škole, kancelarije, parkinge, garaže, ulaze i stepeništa. 

Pročitajte još

Spoljna rasveta za uređenje eksterijera

Pored opremanja životnog prostora, kancelarija i poslovnih prostorija, rasveta igra i važnu ulogu u uređenju eksterijera.

Predstavljamo: DAWN Light komercijalna rasveta

DAWN komercijalna rasveta uz savremenu LED tehnologiju predstavlja moderno rešenje osvetljenja za veliki broj prostorija.